2019-09-29
生日如果拣食饭的话,唔一定系食晚饭既!😉因为近来很多朋友都各有各忙!🥺所以好多时都忙里偷闲食下个Tea都好开心!☕️所以今日朋友生日!🎂加上佢夜晚要凑小朋友,就忙里偷闲同佢庆祝一下啦!🎂🥳见facebook近来大推粉红色💕为主嘅下午茶!💕当然系我哋女仔嘅大爱!💕🥰不过原来下午茶都唔系间间都合理,有啲等于晚餐价钱!😱最后比我揾到帝苑酒店嘅梦幻粉嫩下午茶餐!💕价钱合理!💰👍🏼而且系南瓜车粉红色主题!🎃美美的!🥰而且佢会帮你整埋生日牌!🎂咁蛋糕钱都悭返小小!😆💰佢周围环境都好靓!🤩可以不停打卡同影相!📸食物方面虽然我唔系好食甜!🧁但所有食物食落去唔系太甜所以可以接受到!🥧佢仲有个鱼子酱的即开俾你点面包食!🍞感觉又高级左!😘所以呢个价钱叹个下午茶之余又可以当生日庆祝!🥳仲要可以劲影相呃like!📸📱绝对不错!🥰#帝苑酒店#帝苑酒店梦幻粉嫩下午茶
#帝苑酒店
#帝苑酒店梦幻粉嫩下午茶