2019-02-26 467 浏览
趁假期,终于可以黎到呢间由韩国黎GEI CAFE~粉红色真系超吸引,甜品控的我,无可能唔黎朝圣啦!一黎到都觉得好靓,成个感觉都好梦幻好少女,座位都算多,岩女仔聚会倾计!当然甜品饮品不多,选择不多,但呢度出名的草莓奶油卷,黎到点都要试~因为自己黎,试唔到太多野,就叫左个草莓奶油卷 $68/4件,另外试左紫薯牛奶 $38!草莓奶油卷,士多啤梨唔算太甜,但个cream就好滑好好味,而且完全唔腻,而个蛋糕卷系松软,食完又唔会太饱!系可以食好多都唔会话太饱!紫薯牛奶,饮落都真系几惊喜,佢系有少少似紫薯泥咁,反而饮呢个会饱,紫薯味超浓,牛奶味相反会淡D,系好味GEI~呢度买完野后,会比一个粉红色电子牌你等响再拎,呢个都系必影!另外,若想要影粉红色杯就一定要叫热饮啦!仲有佢会有个粉红色托盘比你拎甜品同饮品.....真系成个FEEL都系粉红色!不过我自己个人就觉得,间中黎打卡一两次OK,讲真都有少少贵.....
趁假期,终于可以黎到呢间由韩国黎GEI CAFE~
粉红色真系超吸引,甜品控的我,无可能唔黎朝圣啦!

2019-02-11