2022-06-07
⭕Error 19哩个地方我相信大家都唔陌生,佢嘅心形花花❤️墙同埋门口位置布满好多玫瑰花摆设💗🌹绝对系超级少女心,系女仔都会劲钟意𠮶个地方🔥✨个人觉得佢嘅甜品系做得好出色嘅,相对比起主食系更加特别,平时过嚟食个tea我觉得都好值得嘅,作为打卡餐厅泥讲,整体有中等或以上嘅水平💗👍🔸香煎顶级牛柳配鹅肝 $368牛柳叫咗五成熟,上碟切开都够5成,肉质软,但脂肪比例唔算话好高😎鹅肝口感入口即溶,都有一定既香味😋👍比较欣赏嘅系你嗌几多成熟佢真系畀到你啰,唔会overcook👍👍🔸香煎羊架配迷迭香汁 $288羊架够骚味,我系劲钟意食羊,佢嘅羊够晒嫩口,加上迭香汁提升左羊既鲜味🐏🔸朱古力梳乎厘 $95佢呢只朱古力相对就比较甜口,如果你本身比较钟意食较甜嘅东西嘅话,其实呢个甜品你应该会好钟意😂我自己比较钟意食苦味重少少嘅朱古力,所以呢款甜品就未必太符合我嘅口味🥳不过,佢嘅梳乎厘呢都入面做得好松软,呢一点系值得赞嘅✨💞🔸宇治抹茶十胜红豆潜艇 $68 哩个系新出品嘅一款甜品,系最近好兴用牛角窝夫做底,牛角窝夫做得好松软,抹茶酱🍵相对系比较苦涩,我系极度推介呢一款嘅甜品😋👍不妨可以试下🥳🔸冬瓜益力多梳打 $
🔸香煎顶级牛柳配鹅肝 $368
🔸香煎羊架配迷迭香汁 $288
🔸朱古力梳乎厘 $95
🔸宇治抹茶十胜红豆潜艇 $68
🔸冬瓜益力多梳打 $50
冬瓜茶再加埋益力多梳打,我真系未饮过
😄所有嘢混埋一齐,个口感好丰富❤️好兴😎我系劲钟意饮益力多嘅人嚟嘅,加埋梳打,饮落去有气,特别解渴🥳😂