终于等到星期五,黎个Happy Friday同男朋友庆祝一下升职🥳星期五七点到呢间餐厅,排左阵队就安排到坐位。一坐低,侍应就好好甘介绍呢期主打嘅澳洲M5和牛🤩急不及待就即刻点餐🤤我地点左支餐红酒庆祝一下升职加人工呢件大事🍷好惊喜呀,侍应带住我地点果支红酒,简单介绍一下,就开酒比你试下。最重要系,有醒酒器呀!!! 好贴心嘅服务呀 真系不得不赞扬一下。我地两个人,点左2个mains 加一份小食,同埋一份蛋糕,份量岩岩好🥰龙虾酥皮汤 蘑菇汤龙虾酥皮汤味道非常浓郁,仲有粒粒嘅龙虾肉,佢既酥皮胜在比平常薄唔会太腻。芝麻水牛城鸡翼水牛城鸡翼系我嘅至爱,呢度嘅鸡翼仲揸到啱啱好入边仲好滑同好juicy, yummy!澳洲M5和牛终于等到主角出场啦!!食和牛记紧唔好要太熟,所以我哋叫咗五成熟。切出嚟真系粉红色架!牛味不太浓不过劲juicy劲香油花! 龙虾阔条面龙虾阔条面个龙虾都可以,但系估唔到个面先系主角,佢嘅面系新鲜制,蛋味好出,仲煮到al dente。Delicious Cheesecake 餐厅经理介绍佢哋嘅蛋糕同甜品都系由前酒店甜品师傅主理嘅。不过我觉得相对主菜,佢就略为失色。不得不提呢间餐厅嘅

龙虾酥皮汤 蘑菇汤

芝麻水牛城鸡翼

澳洲M5和牛

龙虾阔条面

Cheesecake

不得不提呢间餐厅嘅员工服务真系好贴心好有礼貌。要俾个赞