2022-09-03
去开旺角果边做瑜珈,谂起劲想食烤鱼 拣左弥敦道726号呢度有间叫「梦幻烤鱼场Error 19 」主打角色重庆烤鱼及川味串烧,另外想饮下野既都有特色饮品及甜品!装潢设计充满粉红梦幻少女心,场地光猛且宽敞环境之余,餐具都精致过人,打卡超正,岩哂女仔闺蜜chill chill 同影靓靓相!一壶玫瑰洛神花花茶慢慢拣点菜三部曲-「鱼种共2款 · 汤底款式共4款·追加配菜共12款,火锅配菜共3款」你唔系太食辣可以拣唔辣既😄原来餐厅烤鱼做紧六折既推广!我选择重庆麻辣口味清江鱼 ,麻辣都有得选择程度 所以拣左小辣🌶清江鱼本来较大条对切左都真系鱼肉厚同埋冇咩骨仲会基本配菜有豆腐 薯仔 莲藕 芽菜附上。完全系四个人食得到既份量。鱼身完全吸收左麻辣香浓,十分惹味。其实见餐单仲有蒜蓉烤烧蚝劲想试,但明知食唔哂无点😹饮料款式不多但具特色,同时吃烤鱼最佳组合当然唔少得啤酒,餐厅有1664 生啤你拣。整体感受:坐得好舒适既烤鱼餐厅+西式餐厅!地点方便易揾!地址:旺角弥敦道726号19楼消费 : 人均约$200
一壶玫瑰洛神花花茶慢慢拣
整体感受:坐得好舒适既烤鱼餐厅+西式餐厅!地点方便易揾!
地址:旺角弥敦道726号19楼
消费 : 人均约$200