2023-12-14 475 浏览
唔少钟意打卡既女仔都应该去过呢间食,呢间餐厅设计以粉红色为主,影出黎好女仔,但佢最近做紧个晚餐优惠都好抵食,第二份做半价优惠,即系唔使$300一位就食到4个course 既晚餐,有汤,有小食,有主菜,仲有野饮,仲可以半价转特饮。 点咗薯仔汤,汤唔会好杰身亦唔会太水,味道好creamy。 小食拣左熟带子,但同个sauce 唔系好夹同埋都好细只。主菜晚烧黄鸡整得唔错, 未食都喷到好香,鸡肉唔会好干,仲系好juicy,但我觉得个酱汁偏少,另外叫左佢比啲烧汁,点汁食好食好多! 嘢饮加钱转咗特饮,粉红菲菲,系用yogurt 整,饮落都唔会好饱同埋都几好饮,好大杯,都饮唔晒。点左个心太软同朋友庆祝生日, 甜品质素唔错,心太软个外皮系少少脆。整体都几抵食,但店员就比较忙,唔太得闲,但一叫到都好乐意帮手!
小食拣左熟带子,但同个sauce 唔系好夹同埋都好细只。
2023-11-02
庆祝纪念