2022-09-15
之前经过呢度已经觉得呢间餐厅好靓,今次终于黎到食Lunch顺便打卡喇!餐厅以梦幻嘅粉红色作为主调,仲有好多唔同嘅装饰花,特别推介窗边嘅樱花树位🌸打卡💯菜式摆盘都好适合打卡✨🌿前菜 - 是日餐汤是日系椰菜花忌廉汤,一饮落已经有好香浓嘅椰菜花味,加上忌廉特别香滑🌿日式胡麻酱珍珠带子意大利粉和洋料理系我最爱嘅配搭,意粉软硬度敌中,配上日式胡麻酱味道好夹,仲有细细粒嘅珍珠带子,唔想食太多肉嘅话拣呢个真系唔错!🌿菠萝豚肉汉堡配薄荷BBQ酱伴薯条豚肉是有炸过的,配合菠萝及薄荷BBQ酱,平衡一下肉嘅油腻感,旁边嘅薯条超香脆!🌿玫瑰鲜奶咖啡下层用左粉红色去配合玫瑰花嘅主题,有玫瑰花嘅香气同香浓嘅奶味,味道不会太甜🌿朱古力咖啡呢杯系同行朋友点嘅,望落颜色好丰富,面层仲有朱古力酱做装饰呢!Lunch黎讲价钱算合理,而且坐得舒服,超适合朋友聚会呢!
菜式摆盘都好适合打卡✨
🌿前菜 - 是日餐汤
🌿日式胡麻酱珍珠带子意大利粉
🌿菠萝豚肉汉堡配薄荷BBQ酱伴薯条
🌿玫瑰鲜奶咖啡
🌿朱古力咖啡
Lunch黎讲价钱算合理,而且坐得舒服,超适合朋友聚会呢!