2017-02-04
之前睇Facebook介绍呢间lion rock , 个主题系粉红钻奇下午茶🍬 帝京酒店 X Peonia 以粉红色做主题, $508两位仲要送一个饰物盒真系好吸引😍所以我同家姐谂住嚟呢度,因为每二人就会送一个盒所以叫埋爸爸妈妈一齐来🤣🤣👏🏻咁我就可以同家姐一人一个盒!事先已经book位,Request Window seat ,大约三点钟已经去到,之前已经嚟过食,一次系黑松露系列,零一次就系圣诞系列。佢啲嘢食不过不失唔系真系好好食,但贪佢近同埋成日都会有位🙈价钱又唔会好贵。呢度环境未至于好优雅,地方面积不大,一望出去就可以见到狮子山。大约等左10分钟tea set就嚟啦,妈妈第一次afternoon tea , 佢见到个set心情都好靓❤️每一层都好精致,的确赏心悦目!尤其个咕𠱸仔上面放左粒钻石,好有创意!印象中咸点方面,脆炸金菇牛柳卷系最好食的!其他真系得个样😅🤣甜点味道还可以的。甜点比咸点好吃!scone 都不错!不过纯粹系过嚟欣赏同埋relaxing🍓仲有就系个饰物盒!😂😂之后埋单俾兑换卷去攞个peonia 饰物盒,间店系喺太子珠宝钟表入面,拎完个盒之后个职员俾咗两张券我话可以介
咁我就可以同家姐一人一个盒!
呢度环境未至于好优雅,地方面积不大,一望出去就可以见到狮子山。 大约等左10分钟tea set就嚟啦,妈妈第一次afternoon tea , 佢见到个set心情都好靓❤️ 每一层都好精致,的确赏心悦目!尤其个咕𠱸仔上面放左粒钻石,好有创意!
不过纯粹系过嚟欣赏同埋relaxing🍓
仲有就系个饰物盒!😂😂 之后埋单俾兑换卷去攞个peonia 饰物盒,间店系喺太子珠宝钟表
入面,拎完个盒之后个职员俾咗两张券我话可以介绍朋友凭呢张券有九折🙈。