2021-08-16
近日尖沙咀好多镜仔打卡位,就出去热闹下之余,再揾一间靓靓既餐厅,食个饭,打个卡💕🌈牛油果彩虹沙律:色彩缤纷,样样都系好健康,又有虾,又有带子,牛油果熟得岩岩好,再配上黑椒生鸡蛋,几特别既食法。虾又够爽。🐔明太子盐酥鸡:粒粒鸡都好大哦~明太子酱唔会过咸又好味。🦀软壳蟹黄金咸蛋蝴蝶粉:系完整一只软壳蟹呀🤩配咸蛋味,好正,可以食唔停口。不过蝴蝶粉方面,就有少部分煮得未够淋。🗻粉红富士山白咖喱黑豚肉饭:一上菜就哇一声,好靓哦!咖喱都香同唔系辣个种,豚肉都有咬口,再配上咁靓既饭,无得输👍🏽☕️黑糖酒酿拿铁配悬浮棉花糖:友人一号的,上面仔猪仔,觉得可爱😍🥤竹炭云石拿铁:友人二号的,外表好有feel ,不过饮既时候,可能会出现好似食完芝麻糊咁,牙齿会变黑哦😄🍹Oreo曲奇奶盖茶:友人三号的,大大块曲奇,再有奶盖同茶既层次感,睇到都觉得靓。🍹脏脏草莓奶绿:系我啦!上菜时都几震撼,无谂过杯野都几大,同咁多cream,第一口食cream,好幸福呀,同好肥呀!真系天使与魔鬼既化身。杯饮品茶味就唔系好够,奶味都一般,唔知系咪食咗cream 先饮,所以觉得唔系好够味。整体来讲系用「价钱买漂亮」试吓一次半次都可以。
🐔明太子盐酥鸡:粒粒鸡都好大哦~明太子酱唔会过咸又好味。
整体来讲系用「价钱买漂亮」试吓一次半次都可以。