2018-07-23 49 浏览
成日黎将军澳食饭既我,今日终于试左间值得写食评推介既甜品店喇!环境:呢间近天晋既乐糖,成间粉蓝色店面配七彩既波波装饰,室内好光猛,影相打卡至岩!服务:侍应好主动带位落单同帮我地倒水。卫生:地方光猛同干净,望到入水bar入面,卫生情况都好见得人。味道:男朋友点左个芋圆乐园,本身已包仙草,三色芋圆,香芋,小丸子,红豆,西米,其实已经好多配料,男朋友再加左黑珍珠同加份红豆,芋圆同小丸子好烟韧,红豆唔会太甜,食两份都唔觉多,食完已经超级饱!我系芭菲迷,紧系叫芭菲啦,三个入面我拣左金之梦幻,有焦糖香蕉,雪糕,乳酪,菠萝,啫喱,一黎既焦糖香蕉已经好impressive,焦糖份量刚好令香蕉变得更甜更有口感,乳酪用雪糕同啫喱分隔,甜酸甜,好有层次,都系个句,食完好饱好满足!抵食:$60蚊唔使食一个芭菲,系香港已经系好抵食,$39蚊既芋圆set更加系超抵食,加上环境气氛咁好,一定会再黎过!

服务:侍应好主动带位落单同帮我地倒水。