2021-06-25
去完cut头发 见到有间新开架就斩d料反去加𩠌! 行到门口就已经闻到淡淡加香料味!!见到个餐牌其实我都唔识点叫。。。系门口睇左阵见d野都几靓仔!又干净企理!好鬼惊果d去又暗又多飞飞果d好在个师傅仔都醒目见我睇黎睇去 就问我你想点买 我就话我都唔系好识叫 不如你帮我简啦 预280左右啦 之后就问左我有冇咩唔食 就埋头系咁切!!!切好晒仲会用果d卤水淋反暖d野 我都未见过其他果d铺会咁做!(p.s唔怪我系门口都嗅到 原来系个明到档到滚紧!好鬼香!)有酸菜、醋、同辣椒油!我反到去见成个盒满晒 咁抵食架咩!!鹅片!肉唔会死实!又有鹅味!但又d卤水又唔太过霸道!咸甜岩岩好!正正猪耳!!好食到晕 好多时一系就到成片都系硬 一系就成片淋晒 食啫喱咁!e间就屈机!外面果层肉就够晒淋但系到软骨果到就系爽脆!!!大肠!! 完全冇异味!!好少见到肠中肠!大满足!出面食开好多时都系得一层!!e个有惊喜!!d翼真系冇得输 斩开一字骨比你!等你放便食!ed咪就系细心位啰!!!吸晒d卤水!正到爆!!同成班朋友吹住水食e盘野冇得输!!(p.s食到咁上下先记得佢d酸菜!间中食一旧中和下都几正架)
行到门口就已经闻到淡淡加香料味!!
见到个餐牌其实我都唔识点叫。。。
系门口睇左阵见d野都几靓仔!又干净企理!
好鬼惊果d去又暗又多飞飞果d
之后就问左我有冇咩唔食 就埋头系咁切!!!
有酸菜、醋、同辣椒油!
我反到去见成个盒满晒 咁抵食架咩!!
e间就屈机!外面果层肉就够晒淋但系到软骨果到就系爽脆!!!