2007-06-15 5 浏览
一入门口,无人理,竟然一个伙记都无,d客都望住哂,我们自己行入去,见张张台唔系少数有人等野食未黎就系多数未清理的空台...行到最近厨房位置先有张干净的,我们自己坐低左,就见到有个男伙记俾人系厨房用粗口"小"紧然后捧住大堆野出黎去d客到,当然还未注意到我们。然后他一条友又去搞埋单,最后先注意到我地,帮我地点菜。跟住等左好耐,途中另一女伙记回来,可能唔知去左边,跟住就同果个男伙记入哂去厨房同入面d人系咁爆粗﹗﹗我地都呆哂﹗后尾d野食终于黎,但一试就知好普通快餐feel,咖哩又无味﹗都唔知入面有无加左佢地激烈爆粗喷出黎d口水...总之就救命﹗最后仲明白点解近厨房两张台特别清理好,因为佢地自己要开饭﹗﹗﹗无下次﹗

无下次﹗