2019-09-28
之前返工经过见到呢度有中式放题已经觉得几有新鲜感,一早就经已想同家中既女皇同大帝黎试下~~呢日我同大帝都正正系呢头返工,不过女皇就约左朋友攻打四方城,所以就决定同大帝黎撑下台脚,率先trytry,之后先埋女皇黎啦xppp装修格局同一般既酒家酒楼中菜馆相约,场地空间不少,座位亦为宽阔,坐得舒适~呢度既收费不分时段,平日既星期一至星期四,每位成人收HKd$238+10%,小童减半,另收茶介,由入座起任食120分钟~~任食既菜式选择都有唔少,大概有50多款,蒸炆煮炸焗既多种食物都可以试到!呢度既烧味都唔错,尤其系个烧腩仔,皮脆肉嫩,正!!而且有d都几有新意,就好似虾饺咁,平日都系食开蒸虾饺,但呢度就提供炸既虾饺,我同大帝都系第一次食炸虾饺,而呢度既虾饺都内馅饱满,味道唔差啵!而牛柳同片皮鸭都系任食架,但就要出去排队自取=]]]除左有各种不同既凉菜、小菜同点心饭面等等可以任食之外,每位成人仲会每人有一份极尚佛跳墙同上汤焗大虎虾天使面~~当中既佛跳墙味道鲜甜,好够火喉!而个大虎虾都好新鲜,肉质爽弹:)如果有得encore既话一定会order多两三round xppp甜品既选择都唔算少,而且质素都
呢度既烧味都唔错,尤其系个烧腩仔,皮脆肉嫩,正!!
而牛柳同片皮鸭都系任食架,但就要出去排队自取=]]]
当中既佛跳墙味道鲜甜,好够火喉!
而个大虎虾都好新鲜,肉质爽弹:)
甜品既选择都唔算少,而且质素都好ok!!!!就好似呢碗蛋白杏仁茶咁,感觉滋润又养颜:)
加上呢度上菜都几快,所以两个钟慢慢食都食得好饱足~~~