2015-04-14 884 浏览
刚过的生日,成班frd帮我系越南面包到庆祝。呢间餐厅开左冇耐,所以7:30去到都唔算太多人,啲位好阔落,我有bb车都坐得好舒服。我地都叫左好多样野,我唔太记得哂啲名,不过个越南面包真系好好味,个包好松脆, 馅料十足,啲牛肋条好入味,洋葱又炒得好香口,真系好令人回味 另外,白汁青口都好好食,只只都好入味而且份量十足,仲有几片面包伴随,正啊!其他仲食左鸡翼啊,沙律啊,扎肉阿,所有野既卖相都好精致,话系酒店食都有人信!不得不提店主亲自冲泡既rose latte, 淡淡既玫瑰花味,再配锡兰红茶,好香好好味,仲有牛油果沙冰都好正好特别!最惊喜既系我啲朋友一早为我安排左店里面既栗子芒果拿破仑做生日蛋糕,真系好好味!好耐冇食过一间咁有诚意制作食物既小店!

青口
磨菇批