餐厅主题系亚洲菜同西菜混合。炸水牛芝士条:嗱,我认。我偏爱芝士,畀足料的大大啖芝士我,我一定畀5粒星,无得阻止我。炸软壳蟹星洲蕃茄酱意大利面:赞好。通常炸软壳蟹意粉都系离唔开茄酱或者白酱,但佢多咗星加坡南洋𠮶种香料,意想不到,竟然好夹,意大利人可能会抗议,但我都系想讲,好夹。大葱鸭肉薄饼:单以烹调嚟讲,做得很好。薄薄的批,类似烤鸭酱做底酱,京葱丝铺面,上面黄色嘅系幼的炸蛋散,类似送粥𠮶啲。其实呢。味道都算系唔错。但𩠌名叫鸭肉,而用嘅系烟鸭胸唔系火鸭𠮶阵,有少少失望,虽然我知一个pizza一百蚊都唔驶,都应该系畀烟鸭胸。但系,我要真鸭肉......话说饮品:奶盖泰式奶茶都好吸引。可惜之后要打羽毛球,怕肚痛而放弃。
餐厅主题系亚洲菜同西菜混合。
水牛芝士条
炸软壳蟹星洲蕃茄酱意大利面