之前番茄🍅师兄公布加开一条新line制作蛋包饭,已经follow定 😎 最近夜晚收工时途经荔枝角,决定去帮衬下,睇下会唔会有惊喜 🤪🍛 洋蒽骟牯牛柳丝 - 「米青」咖哩汁😋😋😋😋😋骟牯牛柳丝好滑溜,充满洋葱🧅香;蛋包饭面嘅鸡蛋煎得好靓,够晒鲜黄💛,几滑身,而且有蛋🥚香;米饭🍚煮得粒粒分明,而重点「米青」咖哩汁,有咖哩油香😚,味道介乎香港咖哩汁与日式咖哩汁之间,食到有姜黄味,捞饭食唔会太抢;蔬果煮得啱啱好,保留到新鲜嫩色 👍🏻☕️ 冻顶乌龙茶 (热) 😋😋😋😋热乌龙茶味清香,唔太浓厚,几啱配咖哩饭 😉 又可以清一清充满咖哩味嘅口腔~晚餐 💵💵 约港币$80/人 💁🏻‍♀️ 店面光猛,枱与枱之间有充足空间~ 第一次食感觉唔错,用料同摆盘都靓,睇得出有心做好 😊 希望下次嚟食会keep到水准!大家亦「别来无恙」啦!🙆🏻‍♀️ 最后,喜欢嘅话,欢迎follow !

🍛 洋蒽骟牯牛柳丝 - 「米青」咖哩汁😋😋😋😋😋

☕️ 冻顶乌龙茶 (热) 😋😋😋😋

晚餐 💵💵 约港币$80/人

🙆🏻‍♀️ 最后,喜欢嘅话,欢迎follow !
2025-01-27