2019-12-03 837 浏览
食过几次,知道好好食,但系谂住唔会写食评, 次次都差唔多㗎啦, 打又忍唔住要写啦, 因为又有惊喜呀。冻饮大大杯,系真系比上次大杯嘅。食呢间会好想食扒餐伴菜焗蒜头㗎, 因为好特别不过净系贵扒餐先有㗎。以前食平价嘅锯扒呢系唔会有焗蒜头㗎,但今次$98的牛肩扒(啖啖肉)都有焗蒜了! 老公唔食俾埋我,焗蒜杀菌系同苦瓜一样,有阅历的人才识食,不过咁食两粒系真系好辣嘅! 就住食,唔好乐极忘形,但食蒜系杀菌保健!你钟意食牛扒的肉边, 少少肥膏特别肥美及香, 今次食的西冷扒好香好甜呀,扒中间有点筋但唔靱。而牛肩扒条肥边就冇呢种肥美。沙律有去了皮的蕃茄仔,一堆沙律,正!邻座食的肉眼,比男人手掌还大,超巨型的!饭后依然有甜品,整体上比上次来吃进化了! 拿著盘子要同侍应姐姐讲,真系好好食呀!
冻饮大大杯,系真系比上次大杯嘅。
沙律有去了皮的蕃茄仔,一堆沙律,正!
邻座食的肉眼,比男人手掌还大,超巨型的!

2019-11-30