2022-06-21 1412 浏览
平时食西式high tea就食得多中式嘅点心afternoon tea都系第一次食认真 我系俾佢tea set个精致样吸引先黎食🍤𝐷𝑖𝑚 𝑆𝑢𝑚 •香槟金虾饺 𝑅𝑜𝑠𝑒 𝐺𝑜𝑙𝑑 𝐻𝑎𝑟 𝐺𝑎𝑜 •杂菌手袋酥 𝑀𝑢𝑠ℎ𝑟𝑜𝑜𝑚 "𝐻𝑎𝑛𝑔𝑏𝑎𝑔" 𝑃𝑎𝑠𝑡𝑟𝑦 •「粉红漩涡」腊肠卷 *𝑅𝑜𝑠𝑒𝑦 𝑆𝑤𝑖𝑟𝑙* 𝑠𝑡𝑒𝑎𝑚𝑒𝑑 𝐶ℎ𝑖𝑛𝑒𝑠𝑒 𝑆𝑎𝑢𝑠𝑎𝑔𝑒 𝑅𝑜𝑙𝑙 •黑鱼子菜苗带子饺 𝑆𝑡𝑒𝑎𝑚𝑒𝑑 𝑆𝑐𝑎𝑙𝑙𝑜𝑝 𝑎𝑛𝑑 𝑉𝑒𝑔𝑒𝑡𝑎𝑏𝑙𝑒𝑠 𝐷𝑢𝑚𝑝𝑙𝑖𝑛𝑔 𝑤𝑖𝑡ℎ 𝐶𝑎𝑣𝑖𝑎𝑟 •上汤玫瑰金鱼饺 𝐺𝑜𝑙𝑑𝑒𝑛 𝐹𝑖𝑠ℎ 𝐷𝑢𝑚𝑝𝑙𝑖𝑛𝑔𝑠 𝑖𝑛 𝑆𝑢𝑝𝑟𝑒𝑚𝑒 𝐵𝑟𝑜𝑡ℎ •花之恋 𝐹𝑙𝑜𝑟𝑎𝑙 𝑆𝑝𝑟𝑖𝑛𝑔 𝑅𝑜𝑙𝑙𝑠 𝑤𝑖𝑡ℎ 𝐶𝑟𝑎𝑏 𝑅𝑜𝑒 •原只黄金饱鱼酥 𝐴𝑏𝑎𝑙𝑜𝑛𝑒 𝑃𝑢𝑓𝑓 𝑤𝑖𝑡ℎ 𝑀𝑖𝑛𝑐𝑒𝑑 𝑃𝑜𝑟𝑘 𝑎𝑛𝑑 𝑀𝑖𝑥𝑒𝑑 𝑀𝑢𝑠ℎ𝑟𝑜𝑜𝑚 👛甜点 𝐷𝑒𝑠𝑠𝑒𝑟𝑡 •玫瑰燕窝蛋挞 𝐵𝑖𝑟𝑑𝑛𝑒𝑠𝑡 𝐸𝑔𝑔 𝑇𝑎𝑟𝑡 𝐵𝑖𝑡𝑒𝑠 •流心荔枝球 𝐷𝑒𝑒𝑝 𝐹𝑟𝑖𝑒𝑑 𝐷𝑢𝑚𝑝𝑙𝑖𝑛𝑔 𝑤𝑖𝑡ℎ 𝐿𝑜𝑡𝑢𝑠 𝑅𝑜𝑜𝑡 𝑃𝑎𝑠𝑡𝑒 🍵𝐷𝑟𝑖𝑛𝑘 •养生花茶或咖啡
平时食西式high tea就食得多
中式嘅点心afternoon tea都系第一次食