2024-01-23
餐厅装修好有情调,一行入去就见到扎花,D座位都好阔落同舒服😛我地叫左两个Lunch Set,包Starter、Main Course同饮品🙌🏻首先上既系热辣辣既面包,好香牛油味,唔够仲可以再添🤪Starter拣左一个番茄忌廉汤同烟三文鱼沙律,个汤酸酸甜甜好开胃,沙律菜都好fresh好嫩😬主食方面就拣左香蒜榄油大虾意粉同大虾海胆酱意大利饭❤️先讲个意粉,佢个口感好弹牙,配埋D香蒜榄油黎煮调味刚刚好,够香口,大虾味道鲜甜,肉质弹牙🥳而个Risotto都好出色,个海胆酱好鲜美同浓郁,加埋D三文鱼籽之后卖相好吸引,味道都丰富左❤️最后我地再加左个焦糖炖蛋同苹果焦糖蛋糕😚个蛋糕系好可爱既苹果形状,入面有慕斯同苹果肉,连埋个雪糕一齐食好夹😛焦糖炖蛋都好滑,入面仲放左唔少云呢拿籽😎今次成个用餐体验都好满意,全部野都好好食,推荐大家去食!
今次成个用餐体验都好满意,全部野都好好食,推荐大家去食!