2021-02-15
年初二与好友去行山之前食个精致午餐奖励自己先!👍🏻餐厅地方不大,但感觉很 warm,职员都好有礼貌。👍🏻每枱都有一个 QR code 用嚟落单,方便又快捷!仲节省少少搓手液!😊店内嘅焦点一定系墙上嘅金句。🥰见到都开心晒呀!🥰 仲有吊椅可以坐住一齐影架~全日早餐有3款,素食嘅朋友都照顾到。今次我试 Keto。感受到系用心去做嘅出品!😊蔬菜新鲜之外,其他食物都系热嘅!👍🏻实在食过太多其他唔冻唔热嘅全日早餐... 牛油果啱啱好熟无咖啡色嘅。☺️鸡胸肉无油,啱晒注意健康嘅人呀~ 😜 大冬菇有惊喜,原来芝士下面仲有烟肉,3种食材一齐食好夹。🤩个蛋又香又滑唔洗讲。☺️两块厚切烟肉好香口喔!🤩 我之后行完山都唔觉肚饿呀!💪🏻见到可转 soy milk 或 oat milk,我就有希望饮 latte,当然要把握机会试下 Rose latte 啦!仲可以选多甜或少甜,咁我要少甜好喇... 靓得嚟唔花巧,有玫瑰香味但仲有咖啡香味。😍朋友点咗全日早餐同 Cappuccino。Cappuccino 都可选大细。朋友要咗 large同转咗skim milk。墙上嘅装饰好精致,好治疗嘅感觉。😊仲有一大只猫头鹰呢!🤩
店内嘅焦点一定系墙上嘅金句。🥰
见到都开心晒呀!🥰 仲有吊椅可以坐住一齐影架~
全日早餐有3款,素食嘅朋友都照顾到。今次我试 Keto。
朋友点咗全日早餐同 Cappuccino。
墙上嘅装饰好精致,好治疗嘅感觉。😊
仲有一大只猫头鹰呢!🤩 隔离嘅电梯系职员运送食物用架,所以餐厅内油烟味唔大,比有d楼上cafe 做得好。
我地食饱周围望,见到有食客已经订定下星期嘅枱呢!😆 佢地仲有d 细细件嘅蛋糕,食咗都无咁大负担呀!😚不过我食得好满足,都系下次先试蛋糕喇。