2020-10-16
全香港有咁多间米线舖头,到底点先可以突围以出? 眼见呢间店只系短短开张几日,每次行过都见到至少8-9成既入座率,自然地行去望下餐牌,主打养生汤/泡饭/米线,价钱都非常相宜,做就左第一次光临~店舖灯光光亮,卡位/2人座/4人座/自闭位任君选择同老公各自拣左一款米线+一款小食~虫草花胶鸡汤跟米线 ($68) ~ 跟足商品说明条例,有齐虫草花、花胶、切鸡,汤头味道浓郁,米线煮得恰到好处,完全有晒妈妈用心煲老火汤既味道,成碗汤饮晒都唔会有口渴既感觉,足以证明系无味精!!!!蕃茄一贝子浓汤跟米线 ($58)~海鲜份量十足,有齐带子、元贝、鲜虾、鱿鱼等等,汤头都如鸡汤咁浓郁,亦多左海鲜既鲜甜美! 钟意惹味D既,又可以试下自家制既菜脯,又变成另一种味道!!! 一口芝士 ($58) ~其实有好多款小食拣,但作为芝士控,一眼就俾呢款吸引左,芝士即炸上台,热辣辣而芝士咸香味十足~~半价+ 餐饮 (+$11) 荔枝乳酸爆珠~饮品除左咖啡柠茶柠水系列,更加建议一试呢度既特饮,老公加左杯荔枝乳酸爆珠,偷偷地饮左几啖,爆珠感觉好得意,荔枝味好清新,早知我都加一杯啦~~可能店舖新开张,老板都热情地同客人倾计问下意
店舖灯光光亮,卡位/2人座/4人座/自闭位任君选择
同老公各自拣左一款米线+一款小食~
可能店舖新开张,老板都热情地同客人倾计问下意见,引唔住问老板一句 : 咁足料,到底赚唔赚到钱架?