2020-09-29
今晚放低两个仔同老公去撑枱脚,去咗太子始创中心入边一间西餐厅!黎到嘅时候仲早,所以都仲有位可以入去!但系冇几耐已经听到经理讲话今晚Booking full晒坐低左叫左两set dinner 加特饮香煎带子意大利饭配黄姜忌廉汁烤原只美国嫩雏鸡配薯仔及时菜玫瑰荔枝梳打蓝柑橘子梳打首先上餐汤同餐包,个牛油唔系普普通通既牛油,而系沟左d 香料既香油,有淡淡既牛油味!而个餐包系暖暖地嘅然后就再上特饮,我果杯好香荔枝味加左小小玫瑰花瓣,够晒girly搞混d后唔会太甜老公𠮶杯就叫咗蓝金橘只梳打,一上时就觉得好梦幻,我试咗一啖,有好香柑橘味㖞然后到上主菜,我既香煎带子意大利饭,一上台就闻到劲香个意大利饭好creamy!好好食😋 个portion 啱晒我老公既烤鸡!入口系超嫩!又够晒味佢分开3件头上,所以老公都食得饱!仲 边食一边赞好味埋单$460,我觉得物超所值!同埋值得一赞嘅系佢哋嘅服务态度👍🏻👍🏻
坐低左叫左两set dinner 加特饮
玫瑰荔枝梳打&蓝金橘子梳打
香煎带子意大利饭配黄姜忌廉汁
边食一边赞好味
烤原只美国嫩雏鸡配薯仔及时菜
埋单$460,我觉得物超所值!
同埋值得一赞嘅系佢哋嘅服务态度👍🏻👍🏻