2023-06-27 32 浏览
平时见主打牛餐厅见得多,终于有主打猪餐厅,入面应该系同电影Kingsman致敬🫡餐牌好得意,入面有唔同嘅任务即系唔同套餐,有饭、小食同任品😃好qqMission A 招牌威士忌BBQ猪扒饭😆如果想减重嘅朋友仔岩晒,因为啲汁系分开上,可以控制份量。个汁有酒香又有bbq味,整体感觉都好好。配手打猪肉丸唔洗担心得3粒,因为佢一粒顶平时啦2粒,咬落去肉汁多好香。可以点少少沙律酱,味道更香。肉丸入面已有香草黑椒,个人觉得唔点已经好够食好好食😛芝士苹果焗猪扒饭原条长长大猪扒❤️上面有好多芝士、苹果😄成个层次提升晒,个汁系用苹果切粒煮所以有啲果香。食嘅时候好香果味,猪扒软滑。伯爵奶茶系樽仔奶茶☺️奶茶系我至爱📍 碧士文 (东利商业大厦) (上环)上环苏杭街93号东利商业大厦地下2号舖

Mission A 招牌威士忌BBQ猪扒饭😆

配手打猪肉丸

芝士苹果焗猪扒饭

伯爵奶茶
系樽仔奶茶☺️奶茶系我至爱

📍 碧士文 (东利商业大厦) (上环)
上环苏杭街93号东利商业大厦地下2号舖