餐厅: Kyoto Joe
资讯:

2024-07-28 649 浏览
最近工作压力大,放假要食餐brunch好好犒劳自己。周末早午餐成人每位$588 ,餐厅近排做紧限时优惠,由7月1日起至8月31日,有买一第二位半价优惠,都几抵食。佢哋6月转左新餐牌。餐厅会先按照menu所写,上一round所有菜式,之后有需要可再任食想食嘅食物。🍄无得任食嘅小食及沙律um…其实都冇必要任食😂🍄刺身(几新鲜,尤其个象拔蚌⋯⋯好海水味😅,可能系我食唔惯)🍄可任食嘅卷物(但选择相对较少)🍄前菜(蟹肉甲罗烧同龙虾汤矶煮鲍鱼,垫住鲍鱼嚿萝卜好鲜甜)🍄天妇罗,炸得啱啱好,好酥脆其实食到呢到已经好饱😅主菜拣咗2款,味道都不错🍄肉眼丼物🍄肉眼牛扒🍄炉端烧(和牛串好好味,但都有啲油🥲)最后再点多咗几串和牛、天妇罗同卷物,饱晒。🍄甜品服务👍🏻环境👍🏻
最近工作压力大,放假要食餐brunch好好犒劳自己。

🍄无得任食嘅小食及沙律
um…其实都冇必要任食😂

🍄可任食嘅卷物(但选择相对较少)

🍄前菜(蟹肉甲罗烧同龙虾汤矶煮鲍鱼,垫住鲍鱼嚿萝卜好鲜甜)

🍄天妇罗,炸得啱啱好,好酥脆

其实食到呢到已经好饱😅

主菜拣咗2款,味道都不错

🍄肉眼丼物

🍄肉眼牛扒

🍄炉端烧(和牛串好好味,但都有啲油🥲)

最后再点多咗几串和牛、天妇罗同卷物,饱晒。

🍄甜品

服务👍🏻