2018-07-27
2040 浏览
系上环上完fitness class,同同事一行七个人踩左上附近既La Postre食睌饭😎 地点好方便,距离地铁站一分钟既路程😍餐厅内既布置好靓好精致,感觉好舒服。Beef nachos🥩🧀 $108粟米片上既芝士同料都唔少😎用左两种唔同芝士🧀焗,更香更有层次感酱系酸酸甜甜既莎莎酱,有粒粒黄红椒加上牛肉碎令成个nachos无咁单调Truffle fries 🍟 $68炸得好脆,系我钟意既薯条质感☺️ 知我地多人,好细心咁比左两碟黑松露酱我地酱既黑松露味唔算浓,沙律酱味偏重得意在装薯条既器具好似透明水上滑梯🤣 instagramable📸藜麦羽衣甘蓝牛油果沙律 🥑🥗 $138羽衣甘蓝菜唔够爽口,有少少韧既感觉沙律汁系好浓厚既黑醋,酸酸地好开胃如果要比较,尖沙咀The point既呢羽衣甘蓝沙律价钱同味道都优胜d值得一提既系佢跟左个白色沙律胶夹上可以坐座枱好贴心方便食客西班牙蛋饼🍳 $98蛋饼外层煎到㶶㶶地好香口饼内既蛋层好厚亦有唔少配料例如洋葱肉碎,味道正常偏淡少少西班牙猪手🐷$388猪手上枱时好靓仔☺️ 好大只😳 建议4人以上先好叫外皮焗得好脆,咬落咔咔声肉质还可以,唔算好软熟,有d部位
餐厅内既布置好靓好精致,感觉好舒服。
Beef nachos🥩🧀 $108
粟米片上既芝士同料都唔少😎
用左两种唔同芝士🧀焗,更香更有层次感
酱系酸酸甜甜既莎莎酱,有粒粒黄红椒
加上牛肉碎令成个nachos无咁单调
Truffle fries 🍟 $68
炸得好脆,系我钟意既薯条质感☺️
知我地多人,好细心咁比左两碟黑松露酱我地
酱既黑松露味唔算浓,沙律酱味偏重
藜麦羽衣甘蓝牛油果沙律 🥑🥗 $138
羽衣甘蓝菜唔够爽口,有少少韧既感觉
沙律汁系好浓厚既黑醋,酸酸地好开胃
值得一提既系佢跟左个白色沙律胶夹上可以坐座枱好贴心方便食客
西班牙蛋饼🍳 $98
蛋饼外层煎到㶶㶶地好香口
饼内既蛋层好厚亦有唔少配料例如洋葱肉碎,味道正常偏淡少少
西班牙猪手🐷$388
猪手上枱时好靓仔☺️ 好大只😳 建议4人以上先好叫
外皮焗得好脆,咬落咔咔声
肉质还可以,唔算好软熟,有d部位偏韧
面淋左西班牙秘制酱汁,有好多红黄椒粒、青瓜粒、酸瓜等等
鲍鱼松子香草risotto $168
有两只原原仔鲍鱼仔仲要一d都唔韧😳
虽然应该只系罐头鲍但都好有诚意😎
Risotto系普通白汁source,味道都调得好食既,偏饱肚同腻少少
La Postre既食物、器具、环境都好靓,好instagramable!味道正正常常唔算惊喜。