2020-10-21 179 浏览
疫情渐渐舒缓,今晚约友人在圆方这餐厅🍴聚聚,环境、服务、食物质素都令我非常满意😍泰国过江龙品牌餐厅,装修设计好有水准,防疫设施足够,客人隔离距离足够,坐得舒适自在,很有渡假feel🥰餐厅menu有不同选择,我们偏向海鲜类,马上Order 了几款,坐定定等食😝啖啖蟹肉黄咖喱虎虾配印度煎饼$228,一上枱,大量黄咖喱散发嘅香味,真系流晒口水,白色嘅系啖啖蟹肉,可能只碟大大只,望落去虎虾好似细只左,咁系我话俾你听,佢一啲都唔细架😂配煎饼沾啲黄咖喱汁,好味到你连手指都啜埋😋😋😋猪颈肉配糯米饭$108,糯米饭唔同我哋平时食开嘅软度,咬落比较硬身啲,暖暖哋,猪颈肉好爽口够味👍🏻柚子沙律$98,甜甜酸酸,开胃醒神!冬荫大虾带子螺丝粉$148,带子同虾到好入味,配螺丝粉嘅效果又比我想像好好多㖞,好快就俾我哋K.O.左😂 Order左两款甜品,我非常钟意呢个芒果千层蛋糕🍰,切落去嘅时候已经感觉到一层层格格声,入口层次感非常丰富,芒果够甜,不可错过👍🏻呢度坐得舒服,服务又好,而且价钱合理,真系好值得推荐比大家🤗
配煎饼沾啲黄咖喱汁,好味到你连手指都啜埋😋😋😋
柚子沙律$98,甜甜酸酸,开胃醒神!