2023-12-26 508 浏览
订了二人枱8p.m坐在窗旁细细的圆枱,夜景不错当日有指定 sparkling wine 🍾 white wine 🍷 red wine buy 1 get 1 free,我拣咗一支Sauvignon blanc 同一支Cava 🥂 饮唔晒仲可以拎走, 之后order 了一瓶 sparkling water 💧然后点了 ham & olive 🫒 份量虽少,但味道唔错青口就拣咗board  white wine mussels and piquillo pepper mussels青口细细粒但鲜味,两款汁都出色  再点了五成熟 flank steak 🥩 肉味就不算浓🍴餐厅员服务态度很好
订了二人枱8p.m坐在窗旁细细的圆枱,夜景不错
2023-12-09