2024-07-10 193 浏览
Airside嘅food court,keep住都好好生意,今日经过发现呢一间之前食过性价比好高嘅越男仔,竟然开分店开到入嚟airside啦!招牌精装海南鸡配黄姜饭🐔佢哋嘅海南鸡做得非常嫩滑,一碟大约有10旧鸡左右,都足够配晒成个饭~黄姜饭做得比较干身,好彩有葱油配搭住黄姜饭,食落有葱油嘅香味就非常好送饭啦!双层芝士烤牛+猪颈肉捞檬粉汤檬粉🍜佢哋嘅汤檬有好多种唔同嘅汤可以选择,我最后就拣咗佢哋推介嘅椰汁酸汤,椰汁味都几浓厚,少少酸酸地越食越开胃!芝士烤牛嘅肉质系类似沙嗲牛肉𠮶只质地,至于猪颈肉就非常爽口弹牙,个人觉得两个𩠌菜都好味!手撕鸡沙律🐔🥗 沙律嘅酱汁有少少酸酸甜甜咁,都几开胃㗎!手撕鸡檬纸卷(2件)食越南嘢又点少得叫返啲越南小食,呢个檬纸卷应该都算系越南小食比较出名嘅一款,当然要叫返两件啦!龙眼梳打冰🧊龙眼冰就成日都饮,今次就要个特别啲嘅龙眼梳打冰啦!有气嘅饮品,果然感觉就系特别清凉! 冻柠檬红茶

招牌精装海南鸡配黄姜饭🐔

双层芝士烤牛+猪颈肉捞檬粉汤檬粉🍜

手撕鸡沙律🐔🥗
沙律嘅酱汁有少少酸酸甜甜咁,都几开胃㗎!

手撕鸡檬纸卷(2件)

龙眼梳打冰🧊

冻柠檬红茶