2022-01-05 43 浏览
呢间餐厅🌝🌝🌝🌝装潢都几少女心!环境俾人感觉十分舒服🤣职员都非常nice,现场播住台湾流行曲几正同朋友各嗌了正餐,我嗌左三宝红烧牛肉面😋呢个俾我感觉系黎到必嗌!超级大碗,有我两块面咁大🤣上面有牛腩牛筋同牛肚,感觉份量仲多过面🤣全部都好入味唔咸,有淡淡甜味~都几有台湾风味~拣左红烧牛肉汤底都唔会太咸偏清淡,台湾面系幼面而唔系粗面~塔香三杯鸡🐔会外加一碗白饭~感觉非常之好送饭!咸香带点甜味~切得细旧唔会难咬,仲要啖啖肉冇咩骨,令人想一旧接住一旧😂好快成碗白饭就食嗮~好味!甜品我地嗌左紫薯珍珠黑糖冰仙草,野食如其名,好多料!有好多旧紫薯,另外加左糖好甜~珍珠系黑糖珍珠😋中间有大块黑糖冰🧊食碗成碗感觉十分清凉~野饮方面嗌左茉莉珍珠奶绿同埋芝士奶盖抹茶😋珍珠奶绿饮完有茉莉花茶既尾香~嗌左少甜感觉甜度啱啱好🤣芝士奶盖上有好厚既咸奶盖😚同下面既抹茶真系绝配!总括而言呢间台湾野食都几多选择~同埋系尖沙嘴路段价钱都相对可以~两个人食以上都300蚊有找😋值得一试!(唔觉意坐到好夜啲人走嗮🤣🤣

• 三宝红烧牛肉面