2015-08-24
我同呀妈中午系附近睇完场戏, 成肚爆谷唔想食正餐, 就去松记食个糖水消消暑依家食个糖水闲闲地都三四十蚊, 无三四十 都要廿尾虽然佐敦松记近年都有加价, 但加幅唔算大, 可以接受, 依然便过唔少糖水店松记最旺场应该系D人食完晚饭直落糖水果阵佐敦松记坐位算舒服, 冷气好劲, 仲有洗手间 我地两个一坐低就例牌叫个幻彩明珠, 话说我由佢19蚊食到佢依家好似26蚊左右幻彩明珠多奶, 真系爽到呢!! cream奶, 好滑呀! 水果依然系满泻有水果例如系奇异果唔当造佢系唔会卖, 几好! 幻彩明珠底有凉粉西米等, 真心透心凉!!!!水果新鲜, 所以唔洗点落糖水, 几正!!!另一样必叫就系榴梿班戟啦!! 榴梿劲香, cream 又系好滑! 层绿色皮都好香呀,虽然唔sure系咪榴梿做,但两者夹埋软绵绵, 好香滑!!! 爽爽爽!!!!又叫左姜汁丸子, 有六种味, 做底的姜汁好浓味! 赞个馅有芝麻, 红豆等等, 好足料好滑至于木糠布丁就唔多掂啦, 纯粹系威化饼口感, 布丁个味道唔岩我, 太淡
依家食个糖水闲闲地都三四十蚊, 无三四十 都要廿尾
松记最旺场应该系D人食完晚饭直落糖水果阵
佐敦松记坐位算舒服, 冷气好劲, 仲有洗手间
水果新鲜, 所以唔洗点落糖水, 几正!!!