2007-06-20 39 浏览
出面落大雨~ 为有去D商场食野~ 其实挣扎轲左好耐~ 无乜野食~ 好想叫个海胆~ 但系好耐之前好似话佢地D海胆系大陆返~唔系好敢食~ 但系又真系想食~ 所以都系叫左~同家姐一人一件~ 家姐一食即刻吐返出黎~ 佢话觉得有异味~ 我试左少少~ 真系好难食~ 未试过D甘难食既海胆!!!! 家姐同个侍应讲话好似有D屎味~ 个侍应拎左碟寿司出去揾经理~ 我见住佢扮我家姐话D海胆有屎味~ 大佬呀~ 你唔系呀化~ 你隔离都有客听住架~ 点解扮人甘无礼貌~ 一D都唔识专重人!! 之后我见住个经理成旧夹落口食左~ 之后同我地话觉得无问题㖞!!! 仲问我地系咪未食过海胆~ 哗! 激到我地~ 我谂系因为佢食开客人食净既屎味海胆~ 真系可怜~仲有~ 食肆最重要系气味! 香~ 一定会吸引到人入去~ 但系连带位个个都成阵臭气~ 点食得开心呀~

我谂系因为佢食开客人食净既屎味海胆~ 真系可怜~