2021-05-22
行过行过楼下见到个牌 7:30前离坐$158 睇落d汤底都岩口味就上去试下~ 5点上到去已经有两枱食紧!! 除左枱面黄色纸系要落单先有 其他野都系自助架~可以加$25要鸳鸯锅 拣左两个汤底左边系椰香海底椰鸡汤 - 椰子味好出 d鸡都好滑 值得落料前就咁饮番碗汤先~ 右边系药膳胡椒鱼肚汤 - 饮一大啖即刻咳一咳 药膳味唔重但胡椒味劲出 用黎渌黑豚腩片再加d蒜同辣有谭仔feel😆 野食黎讲 安格斯肥牛肉味都几浓 不过第二round开始黎既都几肥下 反而串串芫茜牛同出面自己拎既金菇牛都系瘦牛 岩晒我!! 而且又食下菜感觉几健康食左好多串!! (本身每次黎每人一串架咋 之后可能上菜姐姐见我地一直encore 俾多几串我地✌🏻)最后拎左几粒麻糬 老板即刻走埋黎提系煮黎食唔系甜品黎架 花生味好食过芝麻味 一咬爆馅 超浓味 出奇地正!! (过左阵老板过黎问食左未 就开始讨论依粒野同清d既汤就夹 麻辣汤可以唔多夹 仲话要同d客介绍下🤣)
可以加$25要鸳鸯锅 拣左两个汤底