餐厅: CHICKEN FACTORY (慈雲山中心)
资讯:

2021-10-27 886 浏览
晚餐得$50 budget好,可以食到咩好西?Chicken Factory帮到你!百里香烤鸡(半只)配牛肝菌汁套餐—$48呢个餐包半只烧鸡、两款专属配菜、一支嘢饮因为我觉得净食鸡好似好油,加上本身好钟意食菜,所以要咗两份都系烤什菜本身见只鸡咁平都冇乜期望,点知一开不得了!色泽均匀,一切开啲肉汁就喺流出黎,超juicy一啲都唔干身,好食过好多所谓嘅食炸鸡专门店!配埋百里香香味,好好食,咁嘅价钱性价比上真系冇得输!烤杂菜直头喜出望外!啲菜加咗孜然粉落去焗,入口有好浓香口味,冲淡左本身杂菜比较挂嘅感觉。 所以食落去好惹味,直头好似去咗食串烧咁!餐饮我拣咗冷泡茶,配埋烤鸡啱啱好,可以帮手解济。枝茶又大大支,一啲都唔孤寒!呢个餐真系好适合粮尾𠮶阵食,一定食得饱又食得好
晚餐得$50 budget好,可以食到咩好西?
Chicken Factory帮到你!

百里香烤鸡(半只)配牛肝菌汁套餐—$48
烤鸡牛肝菌汁配烤杂菜

呢个餐包半只烧鸡、两款专属配菜、一支嘢饮

本身见只鸡咁平都冇乜期望,点知一开不得了!

烤杂菜直头喜出望外!

呢个餐真系好适合粮尾𠮶阵食,一定食得饱又食得好
烤鸡牛肝菌汁配烤杂菜