2024-07-27 6373 浏览
试试深水埗老字号均香饼家 ⭐️开心果糯米糍 竟然唔使排队 .⭐️开心果糯米糍$12/粒表面铺满开心果粒粒 但望落比较湿润对比民丰 均香开心果味浓d 冇咁重砂糖口感🤔个人觉得太湿润 怪怪地但唔使排队 系佢加分位.⭐️黑芝麻糯米糍$8闻都闻到芝麻味好香 呢粒皮较厚.⭐️花生糯米糍$6粗粒花生我钟意 望落爆馅效果一般.#hkfunfoodrecord穷游香港#hkfunfoodrecord_深水埗.#均香饼家 (深水埗)地址:深水埗北河街203号地舖.⭐️评分:味道:3/5 太湿润我一般环境:-/5 夏天行过去就系热服务:-/5抵食:3.5/5.(‼️记住Like同分享 系我继续揾好嘢动力 感谢支持🙏🏻).#旅游 #美食 #hk #hkfood #hkfoodie #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #香港美食 #香港好去处 #香港旅游 #香港旅行 #旺角美食 #旺角必食 #深水埗美食 #深水埗必食 #大角咀美食 #大角咀必食 #太子美食 #韩国菜 #韩国餐厅 #长沙湾美食 #长沙湾必食 #米线 #糯米糍 #开心果糯米糍
试试深水埗老字号均香饼家 ⭐️开心果糯米糍 竟然唔使排队
⭐️花生糯米糍$6
粗粒花生我钟意 望落爆馅效果一般
#hkfunfoodrecord穷游香港
#hkfunfoodrecord_深水埗
#均香饼家 (深水埗)
地址:深水埗北河街203号地舖
⭐️评分: