2018-03-02 136 浏览
是日系纪念日庆祝日非常感恩男人仲会记得book枱庆祝😂😂一于一齐撑枱脚 烛光晚餐💑💑餐厅位于奥海城 无旺角咁迫人 但交通亦非常方便就算系闲日 晚饭时段好多人 建议大家可以预先打电话黎book定枱☎️☎️餐厅附有室外用餐区但由于今日天气不佳 未能够尝试😫不过室内气氛都好好座位阔落 舒适 好有空间感😄一入座 侍应即刻奉上餐前小食粟米脆片🌽🌽粟米脆片好野味 卜卜脆仲附有甜甜酸酸既酱汁点 食到停唔到口食哂点算好 仲好想食㖞😰😰唔紧要 粟米脆片系有得refill既 所以唔洗怕食多左😂😂侍应热情地推介今期优惠咁我地都系「蚝」食之人 当然咪走鸡啦😘🙈🙈超级新鲜 有图有真相生蚝肉质鲜嫩 淡淡既海水味衬托出蚝既鲜甜必点食物👍🏻👍🏻不过我地仲要留肚食主菜呢前菜上枱啦忌廉芝士包起烟三文鱼里面🧀🧀烟三文鱼本身比较咸 但加上忌廉芝士既幼滑 淡淡芝士香 中和返烟三文鱼既咸度波上既香草 少许柠檬汁🍋🍋 带来清新口感一试难忘😍😍唔好俾佢食好多款特色小食😀西班牙地道炸鳕雪粒🐟🐟 薯蓉里面有鳕鱼 同洋葱粒增加口感 好特别西班牙特色炸薯角🥔🥔薯仔炸得外脆内软 加上酱汁 烟肉粒调味 口感丰富西班牙辣肉肠 肉味好浓 但偏干身 送酒
是日系纪念日庆祝日
西班牙小食拼盘
唔好俾佢食
好多款特色小食😀
西班牙辣肉肠 肉味好浓 但偏干身 送酒一流🍺
西班牙海鲜炒饭(半份)
由于得2个人
饭太多 惊食唔哂 但又心思思想试❤️❤️
侍应竟然听到我既心意
提议不如叫「半份」试下 😋
海鲜好多 好多 炒得好爽口 肉质爽嫩
饭就食得出 有用汤汁预先炖过 每粒饭都充满高汤味 但就炒到粒粒分明 👍🏻
Sex  on  the  beach
好特别既摆设 但亦好实用
最后
想借位赞扬侍应
佢地服务好贴心 速度又快
用餐其间有其他客人倒泻饮品 侍应行动迅速 反应好快 好快就清洁场面 又为客人整理返衣物 好想俾个Like佢地👍🏻👍🏻
生蚝
忌廉芝士烟三文鱼波
西班牙小食拼盘
西班牙海鲜炒饭(半份)
Sex  on  the  beach
岩烧提拉千层蛋糕