2020-05-17 1325 浏览
因为前几日系某某意义的纪念日,琴日补祝!食佢最爱的海鲜!可能疫情唔坐唔到半数,所以好好坐,两人都会坐四人卡位,好松动。出面有好多酱料任拎,饮品就要钱。但饮品都唔平,一罐汽水都要16蚊!我地咁岩唔好彩一开始蒸十几分钟就坏机,不过职员好快就即黎同我地换个新。服务好好全程唔洗自己郁,帮你放帮你夹,有礼貌。夹嘅时候亦都会讲解下,因为有d海鲜系已调汁一齐蒸。成晚得两个职员,但每台够钟蒸好一样会响因为有得set时间,职员都会尽量九秒九过到黎同你夹。服务真的不错。全部海鲜都好鲜甜,龙虾蟹蚬份量都岩岩好!仲有甜品同生果,食海鲜黎讲五百零一个价钱还算合理,以今时今日市价黎讲而已。如果做下优惠应该会好多人帮衬。今次我都因为纪念日先比自己食成近六百蚊的晚餐咋。最底仲有个粥底,几精华吸晒,不过都好饱食完一碗已经食唔落晒左!我本身唔算细食,所以份量都不算少。提提大家,不过佢要逐样蒸真系需时,最好早啲食,因为起码都要食你至少个半钟!
因为前几日系某某意义的纪念日,琴日补祝!食佢最爱的海鲜!