2013-12-17 819 浏览
同现任男女拍拖一个月纪念日, 去左呢度食餐饭, 其实都系借口出去食餐好少少者 第一次黎, 餐厅门口望入出感觉已经唔错, 个feel dim dim地, warm warm地, 而且唔多人被安排左坐卡位, 好阔落, 放埋外套手袋都可以舒舒服服咁坐  卡位望楼景我地叫左两个main course, 一个沙律, 同一个前菜 鹅肝配多士值得推介, 鹅肝香脆外, 中间有一块柚子, 夹埋一齐食, 一D都唔冇食鹅肝果种"漏", 仲有酸甜既味道, 好味 另一个觉得好食既系肉眼扒, 好有肉味同够"林", 而且份量都好大, 同男朋友可以一齐share而我就叫左软壳蟹配意大利risotto, 软壳蟹冇乜特别, 意大利就太过"漏"了, 食唔晒, 因为"漏"到真的有点反胃呢....烟三文鱼沙律, 三文鱼厚切, salad新鲜, 但配个汁味道有点怪怪的, 个人口味问题, 大家都可以一试既埋单total $650左右, 加埋1, overall ok既, 有D贵, 可能隔一排先会黎LU

被安排左坐卡位, 好阔落, 放埋外套手袋都可以舒舒服服咁坐
 卡位望楼景

2013-12-03