2010-11-16 17 浏览
今日系我同老公既纪念日~~~~~当然去好好吃一餐啦~~ ^0^而我地就用激安既 promotion , 33 折就可以买到二人海景烛光晚餐既coupon~~ (原价$880)一上到去真系 surprise左我~原来呢度地方好细~~只系可以坐几位台~但系个环境就好好 feel~ 因为o系 cwb 22 楼可以睇到维港~波士顿龙虾汤呢个龙虾汤既龙虾系加左少少 wasabi ga其实我地都唔中意食 wasabi ge, 不过我地都觉得呢个汤几好味 bor~d 龙虾肉仲要好多 tim, 啖啖肉个汤仲几 creamy~龙虾肉沙律龙虾沙律都有配上少少 wasabi 味呢另外加左唔同既生果, 不错的塔斯曼尼亚羊奶芝士焗生蚝生蚝我地一向麻麻同埋唔识食..呢个都ok 啦~香烧澳洲羊架羊架系 openrice d 人既推介黎ga我地又中意食羊㖞, 梗系要 order 一客试试啦~羊架我地 order 左 7 成熟~ 烧得唔错丫,又唔会 un薯角好好味, 好脆, 如果再多d 就好啦~ haha~黑松露带子扁意粉带子好大只架!!意粉好味呀..不过食到呢到我地已经叫救命啦~ 好饱啊!巧克力木槺蛋糕我地从来都冇试
今日系我同老公既纪念日~~~~~
当然去好好吃一餐啦~~ ^0^
一上到去真系 surprise左我~
原来呢度地方好细~~只系可以坐几位台~
波士顿龙虾汤

呢个龙虾汤既龙虾系加左少少 wasabi ga
d 龙虾肉仲要好多 tim, 啖啖肉
个汤仲几 creamy~

龙虾肉沙律

龙虾沙律都有配上少少 wasabi 味呢
另外加左唔同既生果, 不错的

塔斯曼尼亚羊奶芝士焗生蚝
OK

生蚝我地一向麻麻同埋唔识食..
呢个都ok 啦~

香烧澳洲羊架

羊架系 openrice d 人既推介黎ga
我地又中意食羊㖞, 梗系要 order 一客试试啦~
羊架我地 order 左 7 成熟~ 烧得唔错丫,
又唔会 un
薯角好好味, 好脆, 如果再多d 就好啦~ haha~
黑松露带子扁意粉

带子好大只架!!
意粉好味呀..
不过食到呢到我地已经叫救命啦~ 好饱啊!

巧克力木槺蛋糕

我地从来都冇试过食木槺蛋糕呢~
估唔到...系超级好食呀!!!!!!!
唔会太甜, 个味道系刚刚好呀
真系食到咁饱都仲想 encore呀!!!!! >v<

心太软

我认为心太软比木槺蛋糕冇咁出色~~~
不过其实都几好食架
食一啖热既心太软, 再食一啖冻既雪糕~ 真系几正ga~~
饮品系玫瑰花茶同埋柠檬草小麦草花茶
OK

另外, 呢度既 service 都好好~~
埋单时仲比左几张 coupon 我地~~有机会一定会再黎~!!
2010-11-08
庆祝纪念