2023-05-29
🚩 The Sky Bar 咁大个女朗豪坊行过好多次,但真系从来未试过上嚟最高呢一层食嘢🥹今日咁啱系纪念日,所以就同大佬出嚟食餐劲嘅🤭〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🌈Free Flow $228/1总共有5款小食,39款饮品呢个价钱一大班friend坐低慢慢倾偈,我都觉得几开心㗎🧡小食方面,我最推荐嘅就系烤杂肉肠同埋鸡翼杂肉肠新鲜出炉,咬落好juicy香辣鸡翼有脆香鸡翼嘅感觉,好惹味饮品其实都真系有几多选择,大家可以慢慢试吓有边款好饮再同我讲‼️🌈令和怪物生蚝 $148我知道呢个种嘅生蚝系好大,但真系估唔到咁大🦪一只要分开三啖先食得晒依款日本生蚝偏清甜,新手人士都好啱食蚝肉超级饱满✨🌈烤龙虾·海鲜·龙虾汁手卷意大利面 $258呢个意大利粉嘅成败就系在于佢够唔够汁手卷面可以充分包裹住酱汁,但亦都系因为咁如果你唔够汁就会好淡味呢度嘅酱汁香浓而不咸,即使意大利面充满酱汁都唔会过咸龙虾肉亦都好新鲜,爽口弹牙里面仲有超级多蟹肉同埋唔同嘅蔬果,鲜味十足🌈美国克里石牧场安格斯肉眼配巴黎牛油 $326果然系Mrsteak旗下嘅餐厅,牛扒质素好高生熟程度控制得好好,煎至表面焦香,内里充满肉汁肉味非常香浓,
🌈Free Flow $228/1
总共有5款小食,39款饮品
呢个价钱一大班friend坐低慢慢倾偈,我都觉得几开心㗎🧡
小食方面,我最推荐嘅就系烤杂肉肠同埋鸡翼
杂肉肠新鲜出炉,咬落好juicy
香辣鸡翼有脆香鸡翼嘅感觉,好惹味
🌈令和怪物生蚝 $148
我知道呢个种嘅生蚝系好大,但真系估唔到咁大🦪
一只要分开三啖先食得晒
依款日本生蚝偏清甜,新手人士都好啱食
蚝肉超级饱满✨
🌈烤龙虾·海鲜·龙虾汁手卷意大利面 $258
呢个意大利粉嘅成败就系在于佢够唔够汁
呢度嘅酱汁香浓而不咸,即使意大利面充满酱汁都唔会过咸
龙虾肉亦都好新鲜,爽口弹牙
里面仲有超级多蟹肉同埋唔同嘅蔬果,鲜味十足
🌈美国克里石牧场安格斯肉眼配巴黎牛油 $326
果然系Mrsteak旗下嘅餐厅,牛扒质素好高
生熟程度控制得好好,煎至表面焦香,内里充满肉汁
肉味非常香浓,而且无筋
蔬菜同样出色,好香嘅牛油香草味