2020-01-16
临近新年~见到自助餐做紧优惠~评价都唔错啊!即刻book位!对于酒店系会有少少要求嘅。。有好有坏啦!讲咗好野先。首先负责个场嘅staff好抵赞,收碟好快手,礼貌有笑容,安排座位都唔差,咁岩今日好多一家大细,轮椅嘅有,小朋友都好多,安排得好好,完全唔会阻到大家出入!非常抵赞!反而系比较senior ge staff 就争啲啦,我哋7:00入场,食到大概8:00就统一埋单,呢个位冇问题。但系出边负责鱼生ge staff 就已经唔见晒。收钱嘅时候话食到9:30⋯⋯其实我有啲期望佢应该系serve 到around 9点....问佢点解,佢话行开咗。the point is 原本𠮶度有三个人。。唔会同一时间都行开晒挂⋯⋯然后上网见到有啲款今日冇出。都顺口问下。。佢又好似唔知点答咁。系有啲怪怪嘅!其实负责冷盘𠮶边嘅staff 都好好。真系一脚踢,完全冇停手。唔知今日人手唔够定系点啦。希望佢唔使咁辛苦!讲返嘢食先~蟹脚基本都新鲜。头几轮比较大只,肉质都好鲜甜新鲜,生蚝反而细只比较好食!除咗有柠檬同埋茄汁提供~记得试埋泰式酱汁!!香香酸辣!几唔错!鱼生大概有五款,热食方面有猪手!记得要食即烧牛肉!如果
讲返嘢食先~蟹脚基本都新鲜。头几轮比较大只,肉质都好鲜甜新鲜,生蚝反而细只比较好食!除咗有柠檬同埋茄汁提供~记得试埋泰式酱汁!!香香酸辣!几唔错!鱼生大概有五款,热食方面有猪手!记得要食即烧牛肉!如果食得生~其实可以叫佢唔使烧得太熟!甜品方面都要赞!有好多唔同款式~好多都细细个!满足到贪心㗎你!仲有一个马卡龙小小山!当然唔少得哈根大师雪糕!最后记得食返碗汤面!有喇沙汤底。。。呢个唔系重点!重点系佢有提供鲜虾!超。级。弹。牙。爽。口!其实如果senior ge staff handle 得好啲,成个感觉就更加完美啦!