2024-06-17
牛大人台湾火锅吃到饱 (鳄鱼恤中心) (观塘).食台式火锅第一时间就会谂起牛大人,佢地有唔同级别嘅套餐可以选择,今次我地就拣左$328 澳洲极上和牛套餐,佢地仲会额外送每人2粒和牛牛丸!.至于汤底方面,我地叫左牛大人特制嘅红烧牛骨汤,少少辣味牛骨味浓郁,钟意些微辣嘅朋友绝对要一试!.澳洲极上和牛套餐同其他相比肉类级数更高,多左和牛M5牛肩卷,安格斯牛小排,手切封门柳等等…… 个人最喜欢M5牛肩卷,肉味重微少油脂,食得多都唔会觉得腻。.除左肉类之外,浆类亦系佢地好出色嘅类别,佢地有多款种类任君选择,干贝鲜鱼浆,蟹籽墨汁浆都好足料,大家不彷一试!.自助吧嘅配料同饮品无论任何套餐都系任食的,个人最喜欢佢地嘅龙虾沙拉丸同水鱿,水鱿记得唔好放太耐,唔系就会失去左原先爽口弹牙嘅口感!.📌 牛大人台湾火锅吃到饱 (鳄鱼恤中心) (观塘)观塘开源道79号鳄鱼恤中心5楼
📌 牛大人台湾火锅吃到饱 (鳄鱼恤中心) (观塘)
观塘开源道79号鳄鱼恤中心5楼