2023-12-07 626 浏览
平时返工食开石门𠮶间I's Corner (沙田石门安耀街5号W LUXE地下1-2号舖),今次决定转下环境,食埋红磡分店☺️一行到门口已经比出边黑色型格嘅外观吸引住😍 而且有个corner位可以打下卡!!我哋今日同成班朋友仔👫包咗场,呢度好正😊 可以唱K、饮红酒,任食咁,个环境好relax,服务方面都好友善!包场服务至少10人就得,除咗主菜有限制外,其他嘢食可以随心所欲嘅点😘 食物份量都好足够,啲野食够晒大家分享☺️ 而且食物嘅味道、质素同色泽都特别出色,所有人都赞不绝口!饮品方面有冷热饮品同埋酒类🍹🍷供应,饮品选择多元化!而家嚟紧最重要嘅主菜啦!香草烤纽西兰羊架、美国Chairman's壳饲一字骨斧头猪扒同加拿大西冷牛扒,全部都好吸引我!🤩 因为我系一个食肉兽,所以我特别钟意食主菜类♥️我哋仲试咗黑松露薯条🍟、黑醋蜜糖鸡翼同香煎大啡菇蟹肉蚬肉墨汁意大利饭,味道都好出色!另外,我仲试咗澳洲和牛伴火焰芝士意面🍝同香辣蒜香海鲜🦞炒扁意面,两款意粉都好美味!🦀🍤唔一定要去party Room,朋友聚会都可以拣去呢度!😎下次不妨考虑去I's corner包场啦!绝对唔会令你失望!👍🥳总括而言 (5

总括而言 (5个💚系最高)
好味指数 : 💚💚💚💚🤍
服务态度 : 💚💚💚💚🤍
环境打卡 : 💚💚💚💚🤍
回头指数 : 💚💚💚💚🤍

📍I's Corner (红磡)
🏢 红磡北拱街8号荟点地下1号舖
🕗星期一至日 12:00 - 22:00

#红磡美食 #红磡必食  #食好西 #美食 #hkfood #likeforlike #instatravel #latergram #hktravel #photooftheday #traveling #yummy #travelhk #followforfollow #hkig #hkdating #pleaselike #hkfoodie #bestfoodhongkong #coffeehk #hkcafe #hkrestaurant
2023-11-29