2024-07-12 43 浏览
平时都好钟意食呢间泰国菜,但系第一次叫外卖自取,今次有啲失望,啲炒粉面好似冇堂食咁好食,冇乜味道,同埋啲𩠌好少,再加上可能外卖,啲面痴埋一嚿嚿,不过我哋其实只系拎咗上楼上食,唔系行到好远,唔明白点解会咁…今次叫咗虾酱炒饭,泰式虾炒金边粉,干炒喂海鲜河同埋香叶肉碎炒饭,再加多个皮蛋炸虾饼!香叶肉碎炒饭辣辣地几惹味,呢个饭味道冇问题~虾酱炒饭冇咩虾酱味,又冇咩𩠌,感觉成个饭冇乜味,同埋冇咩镬气!泰式炒金边粉同埋河粉,黐埋晒一嚿嚿,比较难夹起,有少少失望!平时堂食觉得几好食,唔知点解今次会冇乜嘢味道同埋好油,炒得冇之前咁干身!最好食系皮蛋炸虾饼!炸到好脆!份量就系两个,不过食到最后有一两旧系个皮蛋好碱!呢个小食冇退步!
香叶肉碎炒饭辣辣地几惹味,呢个饭味道冇问题~

外卖自取