红磡区饮珍珠奶茶又多个选择!呢间茶饮店喺装修方面都落过下心思,全店都系主打粉红色!仲有夹公仔机😂😂今次特色系芋头饮品😍,见佢新出咗几款嘢饮,我拣咗其中一款新出嘅----芋霸布能 (下图右边)见佢有豆花同珍珠,珍珠黄黄地色,偏向软身啲,我好钟意呢种口感!不过饮之前一定要搅匀啲芋泥先﹐咁先可以啖啖都饮到芋头!朋友嗌咗芋泥樱樱西米露,佢一开头就系无搅松中间层芋泥,所以啜实咗支饮管😂🤣,不过老板都好好人,知道咗个问题就同我地讲会改良下,制作芋泥时加多啲奶咁就会滑啲!总括而言,我觉得哩杯芋泥珍奶可以用浓郁香醇嚟形容,可能因为我真系好钟意芋头,一定会成日嚟饮,支持年轻人创业,支持下小店😁

仲有夹公仔机😂😂

• 芋泥樱樱西米露