2021-05-11 763 浏览
呢间台式饮品有好多选择,最平嘅$16有杯纯茶,有芝士奶盖鲜果沙冰,鲜果茶,奶盖茶,脏脏茶,奶茶,黑糖系列,蛋糕雪顶,非常多新奇特别嘅嘢饮,价钱都唔贵。想再省少少,可以用外卖平台外卖自取,可以省$3㗎,意外发现外卖平台平几蚊,何乐不为呢😆🧃粉桃酪酪 $35 (food panda $32) 走冰三分甜 俾我见到店员系切咗半个桃驳李,omg以为系普通桃😂大家都知桃驳梨偏酸…….第一啖饮落好fresh,三分甜系偏酸嘅但好开胃,有果肉,似食紧桃驳李,果味突出,欣赏佢用鲜果打嘅,但用正常桃会好啲,冇咁酸。今次芝士奶盖好少,芝士味唔浓,有啲啲芝士味但未到好香,咸咸哋。之前饮过密瓜同芒果都好饮,唔推荐桃😂可以饮下其他!推荐指数: 7/10大大杯,抵饮,用料实在!

之前饮过密瓜同芒果都好饮,唔推荐桃😂
可以饮下其他!

推荐指数: 7/10
大大杯,抵饮,用料实在!
2021-05-06