呢间为于红磡嘅串烧店,长期都好多人要排队,仲坐到出店出面,好夸张。呢日夜晚专登早啲收工约朋友去试吓啦,6点半去到已经要等位,天气仲有啲热,想放弃,但好彩等多阵入到去,冷气都充足😃呢到除咗有各式各样嘅串烧外,竟然仲有蛋肠粉!?唔错丫味道,而且份量唔少,又可以顶下饱肚,如果唔系食极串烧都唔饱🤣🤣至于串烧方面,都几多选择,而且唔贵,佢有啲option系一串$10 ,三串就可能平啲咁样所以都几抵。味道真系全部都系孜然粉,但其实都几惹味吖哈哈哈。不过等嘅时间真系有啲耐,因为可能要慢慢烧啦。其实叫咗好多不过唔系样样都记得影相,但烧鸡全翼真系非常好食,我平日好少食因为唔识食骨,但佢成条串起所以好易食好好食,好正每人食咗三串😊。其他串烧都唔错,墨鱼咀同飞鱼籽肠都好好食🤤🤤🤤希望下次食唔好咁多人啦!
蛋炒肠粉

烧鸡全翼