今日喺红磡喺度行行吓,见到呢间小店,于是就同朋友入去试吓先,睇到个餐牌写住依间舖头既前身系泰王海南鸡嚟㗎 !同服务员倾咗两句,知道系前泰王海南鸡店嘅股东开嘅,有沿用番泰王海南鸡嘅配方,而卫生亦改善咗唔少!我哋叫咗一个二人餐,有无骨海南鸡半只、烧猪颈肉、饭、汤同埋饮品两杯!饮品方面我哋拣咗冻真正爆柠及热豆浆!海南鸡真系唔错!值得再食!地瓜QQ条,一客有几条,外脆内软,好QQ好烟韧,好好味😋,一啲都唔油腻!另外,我地都叫咗台湾古早风味(芋泥加肉松)及蟹柳、盐酥鸡、蛋黄沙津手抓饼 !手抓饼即叫即整,新鲜热辣饀料足,好饱肚食食下,我地仲决下叫埋台式锅贴和小葱馅饼 及蒸烧卖试下!都系受隔离枱吸引味道都唔错,不过我钟意海南鸡和手抓饼多啲店员都好重视食客,有同我地倾咗两句,得悉黎紧食店会推出埋一些台式食品如仙草、芋圆和珍珠奶茶🧋! 令到我都好期待😚想再黎!

海南鸡真系唔错!值得再食!
手抓饼即叫即整,新鲜热辣
饀料足,好饱肚

味道都唔错,不过我钟意海南鸡和手抓饼多啲

令到我都好期待😚想再黎!

2022-10-22
  • 地瓜QQ条