2022-01-12
红磡海滨南岸呢个屋苑下有间隐世cafe,环境好宽敞,用上各种大自然嘅装饰,比人一种舒服嘅感觉🥰------------------------------⭐️Egg Salad Sandwich $72 (4.5/5)呢个好好食‼️🤩厚蛋好吸引,食落嫩滑富蛋香,加上甜甜哋嘅沙律酱好match!!包体系用咗丹麦吐司,外脆内软,几有牛油香👍整体不俗值得一试👍•⭐️Roast Beef Curry Rice $103 (3.7/5)日式咖哩味道偏甜,后劲有微微嘅辣劲,用嚟捞饭唔错~薄切牛肉都几腍身,但就无乜肉味🥺整体正正常常,性价比唔太高🙈•⭐️Sweet Potato Latte $+$10 (4.5/5)呢杯几有惊喜❣️入口系天然嘅紫薯味,甜度唔会太高👍•⭐️Mocha +$15 (4/5)口感顺滑,咖啡嘅酸味颇重,后劲有阵阵朱古力味,味道偏苦甜👍------------------------------整体嚟讲蛋沙律三文治有惊喜,可以一试👍😙另外餐厅环境宽敞,坐得好舒服!带埋电脑嚟做嘢都无问题呢🥰------------------------------卖相:4/5味道:4.3/5性价比:3.
呢杯几有惊喜❣️入口系天然嘅紫薯味,甜度唔会太高👍
⭐️Mocha +$15 (4/5)
口感顺滑,咖啡嘅酸味颇重,后劲有阵阵朱古力味,味道偏苦甜👍
卖相:4/5
味道:4.3/5