2017-06-29 30 浏览
<红磡抵食边炉好选择>🤓 😈火焰鱼套餐 😈🔥🐟崇洁美食街有好多野食选择 其中一间<原味栈>以打边炉同小炒为题。 食店环境阔落 以木枱同红色櫈装横 墙身有 动物壁画装饰 感觉舒服 🤓打边炉有半自助形式既 🍴火焰鱼🍴🔥🐟 208 蚊 (6半至9半pm )划一收费任饮任食 火焰鱼😍系用鲤鱼煲 入面有蕃茄萝白葱花🥕🍅🌿等材料调味 , 食之前会落酒 点火 等火🔥烧一阵 , 令到鱼更香脆 ,用明火炉煲多阵就食得 . 鱼肉鲜甜 厚肉 再加上烧过既香脆同带有少少酒味 唔错🍶食鱼食到甘上下就可以打边炉 餐包 一个豪华海鲜并盘🦑🐙🦐🐠🦀 同一碟美国安格斯肥牛片🐂🐮及时令菜盘 ☘🌿🌱🍴海鲜并盘🍴既食物好新鲜有龙虾 大蚬 象拔蚌仔 海虾 蟹肉 材料丰富 又够新 尤其系象仔好爽口 龙虾好肥美鲜甜🤓😍 🍴安格斯肥牛片🐂🍴牛肉🐮色泽好靓 肥膏同肉既条理分明, 口感烟靭肉汁比较多 ,.都几好味🤓而任食食品都有好多种滑牛 鸡件 鲩鱼片 芝士肠 鱼蛋 各种蔬菜 金菇 乌冬 一应俱全 🐷🐙🐂🥕🍅🥔🐤以208 蚊食到 半自助边炉甘既价钱 海鲜同牛肉质素高 其它材料ok 以任食既黎讲真系唔错
<红磡抵食边炉好选择>🤓
😈火焰鱼套餐 😈🔥🐟

打边炉有半自助形式既
🍴火焰鱼🍴🔥🐟 208 蚊
(6半至9半pm )
划一收费任饮任食
食鱼食到甘上下就可以打边炉 餐包

一个豪华海鲜并盘🦑🐙🦐🐠🦀 同
一碟美国安格斯肥牛片🐂🐮及时令菜盘 ☘🌿🌱

🍴海鲜并盘🍴既食物好新鲜

🍴安格斯肥牛片🐂🍴

而任食食品都有好多种
以208 蚊食到 半自助边炉甘既价钱 海鲜同牛肉质素高 其它材料ok 以任食既黎讲真系唔错😍 如果喺红磡区出没既朋友可以一试

2017-06-29