2022-07-14
巴蜀烤全鱼(22/9) 星期三 下午3点左右特式:呢间舖专食烤鱼,以前系红磡芜湖街,之后搬左去九龙城,佢特色系有唔同味既烤鱼,总共有十几款唔同味咁多。食物:四川芽菜味烤鱼 - 佢有太多唔同味选择,但另一半唔系好食得辣,我又唔钟意食酸味,所以叫比较冇咁辣嘅味道,佢条鱼好新鲜,又大条,我叫呢个四川芽菜味,虽然好红,但事实唔系好辣,但好香好入味,两个人食晒成条鱼啱啱好,都唔洗叫其他野食。火锅配料 - 其实佢有好多火锅配料可以拣,食完条烤鱼就可以用嚟渌火锅料,但我当日无叫。饮品 - 有一般汽水/啤酒/王老吉等等环境:餐厅环境ok,比起系红磡个时间舖舒服同光猛,有8-10张枱,都松动阔落,当日平日既红日下午茶时段都有4-5枱客。服务:服务态度好,问职员每只唔同味道既烤鱼有咩分别,佢又会主动介绍下。价钱:大约350一条烤鱼。总结:呢个价钱唔算好平,佢既烤鱼都做得好出色,因为始终系烤鱼专门店,点都有返一个高既水准,钟意食烤鱼嘅朋友可以一试。
(22/9) 星期三 下午3点左右
食物:
饮品 - 有一般汽水/啤酒/王老吉等等
价钱:大约350一条烤鱼。